Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine sam nakon dugo godina otišao u Neum na more. Nisam mogao vjerovati da je 9 od 10 osoba na plaži debelo.
Problem je i u tome da se većina djeca u BiH ne bavi nikakvim sportom.
ZA TO SU NAJVISE KRIVI RODITELJI KOJI NE KONTROLISU STA IM DJECA JEDU, A TU PRIJE SVEGA MISLIM NA BRZU HRANU, SENDVICE, GRICKALICE, SLATKISE, GAZIRANA PICA ITD.
Logično kad roditelji daju marku za sendvič a dijete kupi čips.
Trebalo bi zabraniti roditeljima zakonom da daju djeci meso,slatkiše,mlijeko i ostalo što nije za ljudski organizam. Nie potrebno puno para za zdravu ishranu jer voće i povrće koje je svima dostupno je sasvim dovoljno da se dobro jede.
@Mikhy Ako meso i mlijeko nije za ljudski organizam kako su onda živjeli naši prednici.
@arnelb , živjeli su deset puta bolje , bili sto puta zdraviji i duže živjeli (mislim svako do Božije) , jer su ovakvi ili bili etiketirani (Anti meso i mlijeko) kao seoske lude ili otpremljeni na ljetovanje na goli otok. Odoh sada rastopiti hurde i kajmaka na maslu , pa sa lukom i hljebom , sve domaće , bujrum.
Zato ja necu djecu da pravim, samo mi jos jedan mali slon, pored mene, u kuci treba. :)
Ubi onog svog on neće da zine. Osušio se!
@dinooo1 Da nije na dandi. :) :) Bolje brate sta ce mu kile.
čips brza hrana niko više neće da kuha