Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, jutros kad sam vidio da sam ustao u 9.00 kad nisam dobio srčani. šifra : ranoranioc
Nema razloga za brigu,kod nas je 80% nezaposlenih pa tako da pomjeranje vremena nista za njih ne znaci. Vece su vjerovatnoce za srcani kada ih sa biroa nazovu i kazu da imaju za njih posao iz struke,tu definitivno bi rijetki prezivjeli , ali sreca i tu je procenat mali, vece su sanse da ih meteor spici po sred glave.
nije srčani jedini udar koji uzrokuje prelazak na ljetno računanje.. nemojte tako..
Mujo i Haso kafenišu na čaršiji, listaju jutarnje novine kad će Haso: - Mujo, bolan, jes' promijenio sat, znaš da se noćas pomaknuo unaprijed? Mujo zatrese glavom: - Jesam, jarane, al' da znaš da ti pravo ne volim kad nam to rade? Haso se zbuni: - Pa što? Šta te briga, pomakneš sat i gotovo? Mujo klimne: - Jest, al' eto, jutros mi se dig'o u tramvaju umjesto u krevetu!
Hahahahahaaaaa.....ljubim :-* ❤
* ❤".i ja tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kažu ko umre, smanjuje drastično rizik od srčanog udara.. By klix.ba
previše serendaju ovi Ameri
lol
Oj gluposti. Jedino sto se jutros desilo je sam se posro sat kasnije po novom vremenu.
po ovom ispade da bih ja trebala svaki dan preživjeti 2-3 srčana udara :-)))))))))))))))))))))))))))))))
Nemoj Leptirice drzi se ;-)
smiling :* držim se ja. Nema meni ništa bez tokmaka :-)))))))))))))))) Ja se bojim spavati da ne ofulim kakvu bitnu informaciju ;)))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E gluposti majko mila, ako ce te strefiti srcani strefit ce te bez obzira na to koji je dan. Pa ako je taj sat tako vazan legnes sat vremena prije nego inace i opet si na istom. Je li sad znaci svaki put kad moramo sat vremena ranije ustati da postoji mogucnost da dobijemo srcani. :-)
Nista ljepse nego jutro poceti sa osmjehom :-) Pa zato nama klix daje ovako lijepe teme. ;-)
Oj al mogu srat, niđe veze
ako vise spavas manje su sanse da srcani fasujes ,a ako duze spavas vise su sanse E ISTRAZIVANJA
Ovo je vrhunac debilizma :D
@Yahel što je vrhunac debilizma?
Klixova istrazivanja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jooj,jooj................nesto me ziga
Jesi li dobro.
uf,zamalo......sreca zena namjesti sat i sad je sve ok
PRIKAŽI ODGOVORE (2)