Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkohol je najgori al nikako da prestanem piti
Bisera Turković has left the chat.
Mene onda samo sto nije opalilo.Ma i vi malo pretjerujete, svi skoro jedemo tu nezdravu hranu.pogledajte malo bolje i vidjet cete sta kazu nutrcionisti, u prevodu, da bi se zdravo hranio moras imati lovu, jer sve su te zdrave namirnice skupe.plus gdje su vitamini i dodaci prehrani?brza hrana je jeftina i dostupna na svakom cosku.necu reci da nije to sve tako kao sto ste napisali, ali nasa kuhinja je takva dugo vremena..😀
jeftinije ti izadje da mjesec dana sam sebi pravis nego da jedes mjesec dana iz fast fooda. A nemij da se cudis kada krenes imati razne probleme u 40tim godinama, unistit ce te ishrana. ziv bio pa vidio.
Hurme su najzdravije
Od hurmi balegija stoji ukrucena ko cuskija...
Hercegovina obiluje divljim šipkom. Što se šipka tiče, postoje 2 vrste - veliki koji je sladak i sitni koji je ljut. Taj sitni je naše blago. Puno ljudi iz Dalmacije dolazi i jednostavno se parkira negdje uz cestu i pobere divlji šipak koji nije teško naći. Ili jednostavno kupe, cijena je od pola marke do marke po kilu, zavisi od godine. Nije teško naći ni natpis uz cestu “Cijedimo šipak”
gdje ćete pronaći neki mali obiteljski obrt sa hladnom presom koji će vam na licu mjesta presovati šipak. Tajna divljeg šipka, ili nara, je u njegovim antioksidantima. Izuzetno je zdrav za dijabetičare i ostale koji žele poboljšati sliku krvožilnog sustava. Ljut za piti jeste, ali 200-250ml svako jutro u periodu od mjesec dva može učiniti čuda
Dosta jeftino i jako zdravo prirodno blago Bosne i Hercegovine koje može pomoći u izbjegavanju srčanog udara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo slijediti dijetu Bisere Turkovic i nema zime
Ako ova nasa vlada i vlast ovako nastave ovako mi jos malo necemo ni imati sta jesti. Ulje 2,70/ 2,80/ 2,95KM zavisi gdje kupujes a nemamo vise nacina da zaradimo. Mi bi prije od stresa mogli taj srcani dobiti a i mozdani.