Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravite uzeti kasiku proteina haha
I koju tableticu 🤣
Sve intelektualci u teretanama nema sta
Ovo na slici je iz joge, takozvana poza djeteta. Meni najdraže vidjeti djevojke kako vježbaju jogu poze krava-mačka, i pozdrav suncu.
Ti si sexualni manijak 🤣
Naravno narocito kardio vjezbe trcanje, plivanje poboljsavaju mozdane celije, pamcenje, gradi se samopouzdanje a i libido sto je najvaznije :)
Muškarcima je krucijalno vježbanje u kasnim dvadesetima i nadalje da nadoknade prirodno opadanje testosterona
Istina. Vecinom su ovi klixovi clanci o zdravlju njesra ali fakat ako izdvojite po 40 minuta svaki dan na vjezbanje vjerujte mi puno bolje cete se osjecati, fizicki i psihicki.