Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja volim da pušim. Šta je, šta je ???
Alen Carr Lak nacin, cudotvorna knjiga koja mi je pomogla od prve, ima u pdfu na internetu.
Najlakse je prestati pusiti kad ti specijalista kaze da moras prestati. Zanimljivo oni koji ne poslusaju upozprenje specijaliste veoma brzo i umru.
'nači ko dogura do še'set nema ra'šta ni prestajati.
Ako dozivi tih 15 godina
kako se srce oporavlja...
STa je vazdusna banja
Naravno, pusenje je uzrok brojnim bolestima, ne ‘samo’ raku pluca. Utice podjednako i na druge koji su prisiljeni udisati tudji duhanski dim.
"Za vrijeme praćenja koje je trajalo 26 godina, više od 2.400 učesnika imalo je srčani udar, moždani udar, zastoj srca ili je umrlo od srčanih bolesti. Od toga, gotovo 1.100 bili su teški pušači, otkrili su istraživači." Pa po ovome treba pusiti...
@arhivasvega jesul pili alkohol, kakve su im bile prehrambene navike, da li su vjezbali?
Prema dosadasnjim istrazivanjima bilo je potrebno 20 g. Kako sad 'cak 15'?