Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je za to da je dzasmin glup nek lajkuje!
Duga je tek od 15 do 25 i široka nekih 3,8 centimetara, dakle otprilike kao banana, ali gušteraču nije dobro podcjenjivati. Posebno je osjetljiva na pretjeranu konzumaciju alkohola, masnoća i ugljikohidrata, kao i na određene lijekove i upale. Zanemarite li ovu činjenicu, doći će do opasnog poremećaja njenih važnih funkcija. A onda ste stvarno ‘u banani’.
Tip 1 i tip 2 su samo najčešće spominjani i najviše ih ima, pogotovo tip 2. Već duže od nekoliko decenija odlično se zna i za treći tip: trudnički dijabetes. Ono o čemu govori gornji članak je samo prijedlog za novu klasifikaciju, a ne otkrivanje do sad nepoznatih oblika dijabetesa kao što naslov sugeriše.
Joj KLiX I medicina blago se svima.
Zanimljivo
Bravo za ovo
Odlican tekst
Novo istrazivanje je i korisno
Svaka cast na istrazivanju
Kod nas postoje tri vrste
Kao 5 vrsta naroda u BiH - Bošnjačka većina i srpska/hrvatska/romska/jevrejska manjina.