Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjezbaj p ti materina!
antidepresivi imaju nuspojave..smanjuju libido i ruše potenciju kod muskaraca. naprave ti problem..zato oprez
@Crox Tako pise da mogu smanjiti. Ja koristim sertralin vise od 10 godina i iskreno nemam apsolutno nikakvih problema po pitanju toga. Sta vise gutim bolje nego prije. 😉 To znaci da je svaciji organizam razlicit i ne mora da bude tako.
@Crox smanjuju i to potpuno i seksualnu želju kod žena, ali važnije je izliječiti depresiju... vrati se želja kad se prestanu uzimati.
Udrite po njima, a nemojte izaci je kuce, prestati gledati farmu, setati, druziti se s ljudima, raditi korisne stvari, baviti sportom...
@Tvrtkov4 tipičan komentar neznalice.
Koristim citram koji mi pomaže u liječenju OKP-a. Vidim pomake dobre. Svakom bih preporučio da potraži stručnu pomoć psihologa, pa onda ako je potrebno od psihijatra tablete. Nije bauk.
@Cheh naravno, ali nakon šest mjeseci ako su rezultati uspješni onda ide lagano skidanje sa tableta odnosno pola doze, pa cetvrtina :)
@Mojnemene tako je, naravno da nije bauk, sreća pa postoji terapija... ljudi se javljaju ljekaru kad imaju najmanju gripu i kad ih zaboli nokat, a ne jave se kad ih boli duša... naš primitivizam... želim ti puno sreće.