Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome ko je izmislio ovaj cip i ovome ko ga je ugradio treba podici spomenike i proglasiti narodnim herojima,svaka cast.
koliko malo covjeku treba da bude sretan, a mi se preseravamo..
Nama ni to malo ne daju!
A u bosni se roditelji bore da dijete od mjesec dana dobije osnovnu njegu za terminalnu bolest. Fuj BiH vlasti. Fuj.
e kapa do poda onome ko god je ovo izmislio ... pogledajte samo kako je malac iznenadjen ... zivjece ovaj svijet sretnije ...
idite u k.urac vise sa tim glupim komentarima, ako vam se necita klix iz bilo kojih razloga razgulite na Index, Blic i sl. portale..pa imal ista da bosnjo glupi nepopljuje i nesto neprigovori, fuj!
ova vijest je bila na indexu prije 4 mjeseca...svaka cast klixovci...kod vas vazda frisko...
"...kojem je u mozak ugrađen..." pa ovi novinari nisu u stanju ni clip pregledati, jos se lijepo vidi na snimku pri operaciji da je "stipaljka" zakacena na nerv mozga i osoba koja drzi u ruci mozak jako lijepo i precizno objasnjava postupak i princip rada nedosajalog nerva, uz to "...u mozak..." se ne moze nista uraditi jer je mozak jos uvjek ne istrazeni dio ljudskog tijela. Svi mi dobro znamo sta bi jedno otvaranje mozka moglo da rezultira, nista drugo vec smrt! recite mi novinari kako i na koji nacin je ugradjen taj IMPLANT "u mozak" ovog malog i zbunjenog ljepotana? Drago mi je za malca da moze opet cuti, al ovaj klip nece nasi politicari vidjeti koji koce JMBG!
Doktori i izumitelji bravo! Maleni, sretno i da cujes samo lijepe stvari :)
Rasplakala sam se...
: * : * : *....
Izumitelju ovog cipa NOBELOVA NAGRADA!
ovo meni djeluje nesigurno,aparat imati u mozgu,nikad ne znas sta moze biti.al sretno djecaku