Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fin projekat, pogotovo " besplatne mamografske preglede u ruralnim djelovima zemlje" ali se trebamo suociti sa surovom realnoscu, kada obolis sam si, nema nikakve podrske na preglede cekas mjesecima, na snimanje cekas........da vadis nalaze cekas.......skupo sve, cesto nestrucni ljekari, nezainteresovani.......tu je jedino podrska porodice jedino sto mozemo ocekivati......
To što se čeka mjesecima za neke preglede je slabost tog sistema. Skoro sam vozio staru da zakaže pregled i snimanje štitne žljezde. Doktorica nam reče da ima slobodan termin tek za 8 mjeseci, ali kao moglo bi se to riješiti brzo - kod mene privatno. Znači silne pare se odbijaju za zdravstveno od plata da bi čekao na nešto par mjeseci ili da platiš, po mom mišljenju, duplo ako se odlučiš za privatno? Tome treba stati u kraj, jer je to neviđeni lopovluk.
@MarlboroGold imam isto iskustvo sa ocem.........odvratno