Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super!..to je davno trebalo uraditi.. al' hajd' sad, bolje ikad nego nikad :)
eh kad bi se otkrila kakva čarobna voda da se ne mora ništa raditi
ni misliti, samo da dolazi odnekud blagostanje
pa Ima to, samo odes i sises sa izvora budget😅
Ovako nasi doktori lijece, uvazeni i eminentni... https://m.youtube.com/watch?v=ueHC7pgfYGU
Izlijecili ste vi nas. Ljecite sebe sad malo.
Ko proba piti naj...o je.
¸Vratiti banji Guber predratni koncept. Obnoviti banjski kompleks, hotele Argentarija i Domavija. Do temelja porušiti započete objekte NN koncesionara iz Loznice, koji se nečuvenom drskošču i korupcijom grade na samom izvorištu ljekovitih voda. Sve vratiti u prvobitno stanje. Ako se to ne učini, ljekovite vode će biti dostupne samo malobrojnoj domaćoj i stranoj kapitalističkoj eliti.
Austro-Ugarska je još krajem 19. vijeka izvozila 2 miliona litara/godišnje Guber vode po V. Britaniji, Nizozemskoj itd.
Pa to je logičan potez kad doktori masovno napuštaju BiH, javljaju se guberi i torabiji...
Pa u banjama rade ljekari, fizijatri, internisti, neurolozi itd. ne rade vidovite Džemile!
To je kao i torabi ...
odlično, svaka čast!
Torabi
ja vjerujem da ovi doktori su dovoljno strucni. ako je nesto sporno vjerujem da ce se uskoro oglasiti nekp udruzenje doktora
Ta je voda Bogom dana ovom narodu, samo je treba znati koristiti pod strogim nadzorom ljekara, od ove vode može da živi čitava država, samo od ove vode, pa stotine hiljada bi dolazilo i liječilo se, ima voda za ovo za ono ali jedan je problem POLITIKA I VOLJA!!!
Zar nije "projekt"? Hoćemo hrvatske izraze kao i do sada.
To je davno uradjeno samo sto ovi kvazi doktori misle da je svijet počeo od njih. Vidi se da nisu ništa pročitali iz literature, bar 50 godina unazad.
pijte vodu guber kad prdiš da neprašiš
ovo sa ljekovitim vodama je meni malo sumljivo. liječi anemiju??? al hajd, sujevjernoj raji se svašta može prodat, placebo je vrlo efikasan lijek
...i nepismenoj