Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Boga ti a meni nastava počinjala u 7,00 a morao sam ustati u 5,30 da bih s Marijin Dvora stigao na Bjelave. Evo sve pijem antidepresive ni kriv ni dužan.
sta lazes nisi ni iso na predcas,bjezalo se igralo se bilijara
Onda si bio jedini levat koji je dolazio na prvi cas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vazda neka istrazivanja a svijet ode u k... A najbolja su bil ona tipa ko psuje inteligentan je ko pije znak je inteligencije ko ne spavauvecer do kasno i gleda pornice inteligentan je bilder ko se drogira istrazivackog je duha..
Dzaba citas sve to, glup si.
Naravno da stvara anksioznost ako dijete ode na spavanje u 12 umjesto u 10.
a stvaranje navike nista to. haj tu pricu podvali kasnije u zivotu sefu kad te pita sto kasnis depresija ce te spucat kad dobijes otkaz
"Dobar san uz kasniji početak nastave daje bolje rezultate" u ovom "dobar san" i jeste problem...
nije ni cudo sto sam ja puko
Ja sam depresivna sto moram ustajati ovako rano, a kamoli djeca. neprirodno skroz... Jedan od ciljeva kad odem u penziju mi je da se naspavam...
glupost od istrazivanja ujutru covjek najbolje funkcionise
Ne funkcionise odrastao covjek u tako ranim jutarnjim satima a kamoli dijete...
Život u BiH uzrokuje paranoju i depresiju.
Evo jedne za ljepše jutro. Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!