Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jebiga nemoj piti flasiranu vodu nemoj piti sa česme ali popi 2 litra dnevno
Nije popi nego popij
@Brain_Drain :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad slusam ove iz moje generacije koji su profurali pedesete i njihove lovacke povige u krevetu tacno mi dodje da amputiram moga hasima
Mozda cuga steti performansu i zdravlju, ali bgm ne ubija seksualnu zelju xD
kupujmo kod domaće prodavačice.
Jedna od vecih zabluda potrosaca je da je flashirana voda sigurnije/zdravija od vode sa cesme/iz kuhinje. Sama cinjenica da voda u boci stoji sedmicama...., do cinjenice da se voda sa vodovodne mreze i flashirana voda tretiraju razlicito, kada su u pitanju kontrola i uzimanje uzoraka (...u korist vode sa mreze).
Najbolje je da ništa ne pijemo i ne jedemo i da živimo od zraka. Stani, ne možemo ni to i zrak zagađen -.-
- Šta radiš? -Evo ništa (...piše joj s lijevom rukom)
I treba smanjit nivo a ne povecat, ali dzabe vamo to sto ste nabrojali mislim da to ne djeluje, nego imate li vi nesto drugo za smanjenje testere
Danas ne valja flasirana voda, juce nije valjala cesmovaca, ma idite u pm vise
čista laž............ništa od ovog nije istina ama baš ništa.............
ne vjerujem ti ni slova .......
@DjangoDjulaga lazes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba li ti dedaaa oraha i meeedaaa??
Ovi u redakciji po ko zna koji put pokazuju da nisu nikad je*ali nit bili je*ani. Zato i jesu usecereni, lojavi i masni od hamburgera i coca cole.
Kad smo vec kod seksa, tvoja izjava je glupa ko qooratz!