Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo šuma, njiva, čist zrak i život daleko od ove glupe civilizacije. Što bi rekli: BACK TO THE ROOTS!
Samo vakcina je spas.....desetak godišnje treba nekako nagoditi da se primi
Korona korona korona sve dok ne primite vakcinu :)
Kažu prvo pa muško! Kod klixa uvijek prvi tekst pa baš o koroni
Sastav Vakcine sada i prije 30 godina sto malo o tome ne govorite?!! Sto najveci zagovornici vakcinisania djece nisu vakcinisali svoju djecu, evo jedan lagan primjer Bill Gejts.
@Bombonica2305 to ti dobar sa Billom pa znas jesu ili nisu njegova djeca vakcinisana, gori ste mi vi sto propagirate protiv vakcinisanja, ako hoces vakcinisi svoje dijete ako neces suti
Imali ista drugo osim ublehe zvane Korona da pisete, sta je sa Respiratorima sa Novalicem, Solakom i Hodzicem. Sta je sa ekonomijom hocemo li pocrkat od gladi na jesen i zimu. Yebbala vas Korona Gripa, prehlada i proljev. Bil Gates ulozio milijarde u vakcinu a Korona gripa oslabila e to se zove zayebb i vi ga vadite yebbo vas on.
@FGRoDerim Samo mi zao Bila Gejca sto ga niko nece poslusati. Hahahah
@FGRoDerim Ko je platio da se ovoliko reklamira corona.