Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kojima je vruce znaci imaju masu, misice, puni su vitamina, dugo spavaju, cirkulacija im kao u kruznom toku...
Nije mi hladno kad je 30-40°C temperatura.
Kad mi nocu padne jorgan sa mene tresem se ko prut
Temp uvece "skace" a ne snizava se...to zna svako ko je bio bolestan.
kod rodjaka kad dodjem u goste temperatura mu 31c u sobi i stalno govori de ubaci jos koju cjepku, kad ustanem mokar kauc ostane
Poznavao sam žene koje su se na moru sa 3 ćebeta pokrivale... Omladinke u punoj snazi! Moje primitivno, iskonsko mi je šaptalo iz podsvesti b(j)eži bolan, nemoj to decu da ti rađa... Čak sam razmišljao da majku svoje dece potražim u Bosni, gde su žene poslovično stamene
"Momak" imaš zastarjeli govor ko iz povelje Kulina bana iz čega se zaključuje da ti je jedno 100 godina."Poslovično stamene žene" potraži kod svojih bliskih neandertalskih rođaka u Crnoj Gori,a pusti se prefinjenih bosanskih žena.
Slušaj ti, prostaku mali, trebao bi poštovati moje godine, ako već misliš da ih imam stotinu. I da naoštriš taj um, znaš, poprilično ti je tup. Prefinjenim bosanskim ženama svaka čast, i moje saučešće zbog izbora koje imaju sa tobom i sličnim neandertalcima. I u duhu mog zastarelog govora, da se nosiš ti malo u peršun.
moraju se samo bolje obući
Iguane padaju s drveca
uvijek mi je hladno po nogama🥶zato,živjele pape/priglavci😇
Hladno im je jer im nije vruce. Ne komplikujte!