Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko jos normalan moze stavaljati ova govna u usta? za 4 KM mozes kupiti 1 kg jabuka i sok multi C
Pola kile krompiruše možeš kupiti za 4 KM. 12 kifli + kusur za 4 KM. Četvrtina mjeseca konekcije za 4 KM. Itd.
Jabuke prskane pesticidima, a "multi" c napravljen od praska. Hej moj jarane. Duhan je zdrav, ali onaj hercegovacki. M'borro, Davidorff i slicno je njesra, ali ovo iz Hercegovine, mentol
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam se toliko nasekirao da sad evo moram ići zapalit :(
Za one koje zanima islamski stav o pusenju: https://www.youtube.com/watch?v=Cu4vlzhRHtM
0 cigareta zapaljeno u životu. Postoji mnogo ljepsih nacina za lijecenje nervoze, ubijanja vremena. Kod nas nisi faca ako ne zapalis cigaretu nemas pivu pred sobom .Zaostala smo nacija.
Nikada nisam zapalila cigaru, niti cu :-)).
Nista ne pusim.
Sad se svi trebaju divit tebi jer si tako fina i pametna i kulturna... jel de sto je lijepo biti fin i dobar, aman aman... Kraljice, kad prestanes pusiti nakon 35 godina intenzivnog pusenja, onda se javi. Evo i ja da se pohvalim, nisam ga nikad primio u su pak, niti cu :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imal sta ljepse neg kad dobro jedes pa zapalis,divota brate!!!
Ima... Dobro se najedes i onda uzmes cokoladu i kafu za te pare sto si mislio cigare kupit :D.
Ovo je rijet ljudina :D
Opet kažem i uvijek ću ponavljati dok sam živ. Neće mene ubiti cigara, ubiće me ona pomisao da je sutra možda neću moći kupiti...
duhan 5 KM bude ti 7 dana.
samo da mi je iftar docekat da zapalim
nisu ima cigare uništile život nego pušenje www.nebitno.net
Većina metoda za odvikavanje od pušenja oslanja se na unos nikotina u manjim dozama kako bi se postupno smanjila želja za cigaretom. U Ema Art Health Centru koja kombinira tradicionalnu kinesku medicinu i najsavremeniju lasersku tehnologiju poći će vam da se odviknete od nezdrave ovisnosti o nikotinu. Tertman odvikavanja od pušenja radi na principu stimulacije endorfina (hormon sreće) putem biorezonantnih frekvencija. Tretmane izvodi dr. Ema Adrović Širbegović.
Sad svi postadoše nepušači a kad je kutija cigareta bila 1 KM niko nije ni pomišljao da prestane pušiti,E sad vam je mali boro 5 km i ostale cigarete 4 i pet km pa se nemože iči na kaficu sa malim borom na stolu, amerikanci puše sra..ne od Philip Morisa pa im se to dešava......
Ja sam ovog trenutka prestala.
Sada mozes "pusiti" bez dima!!!
Fuck you all!
Podici cijenu na 6 km, potrovase stanovnistvo niskim cijenama.
Sta je ova sa slike pusila garant neku radioaktivnu cigaru haha
ma nidje veze kod mene deda pusio od 16-te godine i umro u 80-toj prirodnom smrti a bio zdraviji od pola ne pusaca!
Pusila sam 10 godina i jedan dan sam bacila cigare, evo vec 2 godine i 6 mjeseci ne pusim a i ne pijem. Bavim se sportom svaki dan i drago mi je sto sam se odlucila za zdravi nacin zivota i sto sam pozitivan uzor ne samo mom djetetu nego i drugima :)
umrijet ćeš zdravija
@Pinokio22. Vise volim umrijeti zdravija nego bacati pare na lijecenje kojekakvih bolescina i umirati u mukama ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)