Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako žene tvrde da su porođajni bolovi najjači i neuporedivi sa bilo kojom drugom vrstom bola, oni se ipak nisu našli na listi britanskih stručnjaka....Saljem ovo zeni
Meni su bubrežni napadi bili najbolniji.
Gdje vam je upala zuci to je neopisiva bol...
Neke od tih bolova sam imao (Kamen u bubregu, išijas, ukočenost ramena, diskushernija,..) ali ni jedan se ne može uporediti sa bolom kod upale bubrega. Najjači bol koji sam ikad osjetio. Neuporedivo.
Najgori je meni bio ovaj kamicak iz bubrega, valjalo ga je izbaciti kroz usku cjev
Tebi vjerovatno. Ja sam ih izbacio 4 uz obilno krvarenje ali vjeruj mi jači i strašniji je bol kod upale ubrega. Sreća je što ne traje toliko dugo i javlja se u intervalima.
Daj nemojte me za*bavat, migrene jesu u*rane, cir na zelucu također ali staviti to na spisak iznad porođaja je, u najmanju ruku, retardirano.
Porođaj nije stanje.
Nije stanje dok je zena doslovno u drugom stanju... ok
Od navedenog mi se ukocilo rame i operisao sam slijepo crijevo, znaci crijevo je mala maca za rame, kakvi su to bolovi i borba, zubi, usi, migrene su isto nula za ukoceno rame. Ostalo na srecu ne znam.
Ovdje fali jos bol oka i neuralgija trigemini
Gdje su porod kod zena i prehlada kod muskaraca?
Zubi i usi mogu strasno boliti.