Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kafa bez secera i mlijeka ima tacno 0 kalorija bez, ne sirite dezinformacije.
Konzerva tune u vlastitom saftali ima 0.9% masnoce. Zajedno sa piletinom je najmanje masnoce ako gledamo proteine. Avokado ima priblizno 30 % masnoce al kao takav je preporucljiv za mrsavljenje jer su masnoce koje su zdrave i neophohne za tijelo kao npr. Ribe, orasi il avokado. Dalje da dodam da su masnoce neophodne jer nisu svi vitamini razlozivi u vodi nego u masnoci. Sve ovo vise manje samo povrsinski znam al klix izgleda blage veze nema sta ljudi trebaju da konzumiraju ( protein, ugljikohidrat i masti)
Pa nemojte mi samo avokado i suši u jela koja debljaju, ja bez tog dan ne mogu.:D
100 komada 60 maruna
Od avokada se mrsa.
Ma meni moj Klepetan ode ja odmah izgubim par kg, kad dođe odmah se vracam na staro... od nervoze gubim kile samo tako... e klepetanu moj da ti samo znas koliko se tvoja malena muci :(
Članak je ono, pravo, ma nemam riječi. A ima i slika. Auu, tri dana tabiriti.
Sta da jedem onda???
supa deblja joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a fino ja onoj svojoj kazem nemoj mi supice sireve voce to deblja daj vamo na hastal teletinu ispod saca janjetinu suhovine koju pivkaru
logika valjda kaze da vecina namirnica u vecoj kolicini dovodi do debljanja bez obzira sto su zdrave
Šu*** bajo moj samo načural !!
Samo kahva i vino za debljanje, a pivo za ubrzan rast stomaka i čišćenje bubrega.
Pa gospodine Gembird, vi ste više rekli od gornjeg članka. Nema veze je li tačno ili nije. Sutra će svakako biti nova teorija.
almanah@ ja molim ako može da se gospodina Gembirda18 okanite, i pustite da normalno komentariše. hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kecap i kafa zdrave namirnice? Buahaahahahaahahhahahahaha
Ma nista bez domaceg sira DEM GAINS !
Nisam znao da je sendvič namirnica. Jesam li glup?
Kafa ne deblja, nego kocka secera i kolac uz kafu.
fkt, ili rahat lokum ili dva :)