Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprotiv. Baš smatram kako svaka vrsta igrice, ali bukvalno svaka vrsta pomaže razvijanju mozga u raznoraznim situacijama. Od refleksa, balansa, snalažljivosti, upornosti, borbenosti, hrabrosti i tako dalje. Naravno u svemu tome treba napraviti balans i neki ekvilibrijum.
@33stil upravo to, mozda jest ovisnost igranje igrica ako dijete igra svaki dan sat vremena, ali to nie bolest.. problemom se moze smatrat ako dijete igra igrice a zanemaruje skolu i ostale sfere zivota, sadasnje generacije samo uzimaju ono sto im se pruza i servira...
Naravno, u potpunosti se slažem s tobom. Ali opet ne bih smatrao to kao ovisnost. Taj sat vremena dnevno je perfektan trening za mozak. Pogotovo ako su u pitanju kompleksne igrice. Ali naravno ukoliko to pređe granice normale i ako počne da zanemaruje svoju okolinu zbog toga, onda je već problem. Naravno koji se može izliječiti.
Veća je bolest pisati ovakve članke
Sjecam se prije skoro 20 godina kad se pojavio kanter,pa do jutra za kompom,po turnirima,bas je bio kao droga...Zadnjih desetak godina i ne znam sta se igra,osim sokera ponekad...
igral ko sekira u bosni xD
igra, kako ne igra. from software zakon : D
Ima ih hronicno bolesnih kolko hoces.
Klix je najveća ovisnost
Od 97, bez PES-a ziviti ne mogu, sad imam i svoju porodicu, ali on tu mora biti u kuci, da makar jednu partiju u mjesecu odigram, takav vakat doso
Igram warface svaki dan na ps4 :). Bolje nego da slusam negativne price. A recite mi, jeli gledanje farme, zadruge, , turskih i indijskih serija bolest? AKo nije, ja ne znam sta je.
a kako bi se mogli posmatrati bolesni komentari na kliksu napisani od strane osoba koje se registruju sa po 10 korisnickih imena?
U ovom clanku nema apsolutno nijedna cinjenica. Lupetanje, nebuloza i kontradikcija. Apsolutno svaka navedena tvrdnja, a pogotovo ta bajka o nasilnosti djece koja igraj video igre je toliko puta pobijena da se lagano pretvara u jos jednu religiju u koju vjeruju samo nepismeni. Koja "struka" je zakljucila, daj mi izvor.
smijel ko 1 na 1 u cs1.6?
Bolest nego sta je. Samo joj nema lijeka dok bolesnik sam ne shvati u kakve probleme se uvalio. Ali do tada' ako ikada i shbati' prosao voz i potrosene najljepse godine zivota.Tuzno .
@lejlask igranje socera sa drugarima, nikako nisu potrosene godine zivota :)
Ko je na Xboxu na WOTu. Nek mi se javi da oremo njive :)
Japanci su prestali gonjat zenske zbog video igara. Ovo je kod njih veliki problem.
Jos malo i Call of Duty mobile :)