Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zdravstvene benefiti vrijede ako konzumirate domaće uzgojene bobice. Stoga nemojte kupovati one uvozne" Te uvozne su u matičnoj zemlji domaće? Da li onda izgube "benefite" čim pređu granicu? Važi li to i za "domaće uzgojene bobice" koje se izvezu? Objašnjenje potpuno nesuvislo.
Kakav idiotski članak jbt
Preporucujete vecinu stvari da se ne jedu jer nisu sezonske i gube nutritivne vrijednosti, a to nema veze sa naslovom. Bolje pomazat povlakom pola hljeba nego smrznuto zeleno povrce jer je moguce da su mu uginula neka vlakna. lol
imal sta da smijemo jest?
A pretpostavljam da trebamo jesti tofu, sejtan, soju... Veganska propaganda postaje gora od LGBT.
Ja bas sad mezim sparoge i gledam hoce li se potuci u ncpc🤣
Klix reklamira kojekakve instagram profile...
Eto, šparoge jedemo sad pa sad. Btw, kakva im je ono cijena? Da nisu od zlata?
@newcomer da znaš koliko oko šparoga ima posla. Zato im je i cijena veca
Sta cu jest u p.m.
Maži mazu
@ZAGOR71tenej hahaha...dobar!