Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su trhula jaja?
Jbg ja se okupam, namirisem pa opet se usmrdim, neko ima prirodno jak znoj i ne moze na to uticati, treba i to imati u vidu, ne znaci da je peksin
smrdo
Meni se uzasno znoji k... a ne cuje se.Jel to znak da nesto nije u redu sa sluhom ? Molim, postedite me komentara tipa... "operi ga", "stavi ga za uho" itd . Hvaa laa.
Guglaj
Ljeti kad udjem u tramvaj po ovome pola Sarajeva rak ima
A tek kad se baci drkica, kako tuhne ispod pazuha..... :(
Meni noge smrde kad neoperem 10 dana šta li bi moglo bit
Bolestan si ali neznas
Po ovome ja sam se trebao raspasti prije 15 - godina
Sta i ovi sve pametuju, majko draga. Kad neko smrdi na znoj i zaudara mu iz usta, to jedino može biti znak da je ta osoba pesin, to jest, ne drži do lične higijene. Odete li na pijacu udarnim danom kad ima puno krkana, cesto možete i povratiti od smrada. Kad kažem krkani, ne mislim samo na one sto su došli iz neke selendre. Neko može biti krkan i u centru Pariza, onako kao Fikret malinar.