Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos Marlboro,sta bi tek bilo da je Drina
poslje dvije drinjace pluca su garava
Drina je totalno bezvezna i bljutava postala, i to već odavno.
kako izgleda mozak od samo 60 dana u Bosni
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
jel ovo bijela dzigerica :)
a imal kakav video za kladionice kako su one stetne za igrace pa cak i za njihove familije,kako kladionica natjera ljude na dugove,kriminal,prevare,razvode,pljacke,kradje,ubistva kako kladionica unisti zivot onom ko igra a i njegovoj familiju
Prestao prije mjesec i po, nakon 30 godina pušenja, bez ikakvih pomagala, flastera, žvaka, elktronskih cigareta ili antidepresiva. fakat je moguće, i fakat uopšte nije bilo toliko teško.
ko jos u jednom udisaju ispusi cijelu cigaretu, pluca se regeneriraju poprilicno brzo.. bezveze se nasekiro, idem zapaliti da se smirim
Ovo je totalno bezveze...kinezi i neznaju ništa drugo do kakit...
Policajac uhvatio nekog malca sa cigarom i pita: Policajac: Mali, je l' znaš da pušenje upola skraćuje život. Mali: Pa šta? Policajac: Kako pa šta? Koliko ti je godina? Mali: 11. Policajac: E vidiš, da ne pušiš, sad bi imao 22.
Zašto nas plašite,svjesni smo mi tog'....Nisu svi ljudi isti,da se mogu tako la'ko ostaviti poroka.....
Voli bosnjo dat 50km na cigare mjesecno i kukat kako se nema
čuj 50 mjesečno, to je manje od 20 c. dnevno. 80% pušača dnevno puši paklicu, a jedna košta min 2.8 KM pa ti vidi
Hvala Kangertech i E-Liquid.
pripadnicama njeznijeg spola preporucujem pusenje qrca , ne samo da je zdravo za pluca I srce,nego je to dobro za natalitet,za opsti osjecaj srece I zadovljstva, za "mir u kuci" ,za prvilno oblikovanje usana...
nisam mislio nista lose. koja to nije imala "pismeni" a da nije imala "usmeni". ja sam mislio da puse svojim muzevima,pa I momcima,ako mu vec "daje" ,vala nek se I sagne. najveci je merak da radi 'bez ruku' ,ruke nek stavi sebi na guzu I opleti .a cigare,gluho ne bilo,to je nezdravo.ja licno ne bih poljubio zemsku koja pusi duhan,ma dzaba joj sva ljepota,al duhan bazdi...nemeres ostat.
Jedino si fulio da je dobro za natalitet, jer za to treba mnogo više od felacija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moja nana citav zivot pusila cigarete pa na kraju umrla od svoje starosti u 100-oj godini. Allah kad odredi da ces umrijeti pusio ili ne pusio nema bjezanja xD.
Isto tako je zabranio pusenje!!!
a šta misliš da li bi duže živjela da nije pušila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
sikter
glasic.edo potsjetime to sikter na zelenog zuba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
propao ovaj eksperiment, normalno pusenje nije zdravo, ali ovo su "mrtva"pluca na kojima rade"eksperiment" i sta onda ocekivati, ljudsko tijelo ima antioksidante koji se bore protiv stetnih stvari, a ja mislim da je sve u nasim genima sto se tice bolesti i ostalog. jedino bih mladima preporucila da se ne navikavaju na cigarete, kosta puno a nije bas zdravo.
pivo, pi*ke i cigare