Zdravlje
29

Osvojite Priručnik za svakodnevno i trajno mršanje

Dugogodišnji fitness i aerobik trener iz Sarajeva Džemal Gekić povodom objavljivanja svoje knjige "Priručnik za svakodnevno i trajno mršanje" poklanja 10 ekskluzivnih izdanja svoje knjige čitateljima portala Klix.ba, u kompletu sa DVD-om "Kućni treninzi".

Profesor Gekić je istakao da knjiga sadrži kolekciju novih metoda ishrane i treninga, provjerenih naučno i praktično u radu sa klijentima.

"Cilj ove knjige je da mršanje, ishranu i trening predstavi u što jednostavnijem svjetlu i sa jednostavnim primjerima i objašnjenjima, kroz iskustva koja sam stekao u radu sa klijentima", rekao je Gekić.

Knjiga će biti dostupna od 19. juna, a za sve koje interesuje o čemu se radi, mogu besplatni primjerak Vodiča za mršanje preuzeti ovdje.

Kompletna verzija Priručnika za mršanje je ispunjena sa mnogo korisnih savjeta i objašnjenja u vezi sa ishranom, dijetama, najefikasnijim treningom za mršanje, najbitnijim hormonima za trajno mršanje i kako ih kontrolisati, praktičnim primjerima jelovnika, primjerima kućnih treninga, efikasnosti dodatak ishrani i još mnogo toga.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 12. juna do 12 sati na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "Priručnik", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona). Dobitnik će biti izabran metodom slučajnog odabira.