Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi "istraživači" sigurno nisu nikad jeli bosansku pizzu "Kod Mahira" :))))))))
A ti ponovi ;)
Sa kajmakom jarane...bosanski kavijar.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta onda da jedem?
...tartufli cheese :)
Kol'ko dođe tartufa za dvi marke?
Pticija varenka zakon
"_Radi se o namirnicama koje jedemo gotovo svakodnevno, a pored toga što su nezdrave, od njih, paradoksalno, možemo osjećati još veću glad." Zašto množina, kao da svi jedemo nabrojane namirnice? Sve što je nabrojano nije zdravo, pa mnogi ljudi izbjegavaju, jedu rijetko ili nikako nabrojano. A intertesantno je da i oni osjećaju glad. Glad je mjerilo zdravlja, ali samo zdrava glad i redovna.
pa ti jarane nabroja sve glavne namirnice koje svi jedu..... cccc
...more commie pojest, mašala :)
Drug kapetan, vojnik Ranadan, tri porcije na dan....i opet gljadan 😂
ja sam onda čudna biljka! Pijem često pića sa sladilima jer ne volim sa šećerom i uopće mi ne otvaraju apetit, također nakon pomfrija dugo nisam gladna, to za istraživanje uzeli neke koji i ovako i onako ne mogu zatvoriti guzicu što god stavili u nju, uzmite osobe normalne kilaže i normalnog apetita pa ćete vidjeti hoće li im ova hrana povećati isti ili ne!
Pa sta cemo jesti? O.o
ma se*es, ja sam student, i meni je pola dorucaka ova nabrojana hrana, i nisam gladan, mozda je to do psihe ?