Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da im treba dati sve informaije, pa da sami odluce sta ce i kako ce. Zasto skrivati sta hemoterapija radi organizmu? A to nijedan doktor nece reci. I za svaku rakcinu ce isto propisati, bez obzira sto neke uspjesno lijeci, a neke nikako.
Prvo sebi pa onda svim dobronamjernim ljudima želim laku smrt
Potrebno je dosta snage i strpljenja jer nije jednostavno tjesiti nekog dok i sam trebas utjehu znajuci sta slijedi. Sto je najgore i kad mislis da je bolest savladana, ona se ubrzo vraca jos jaca nego prije. ..." zaista je on najveca nevolja, ljudima je opomena..."
@JaCuuZ upravo tako, zavisi od slucaja do slucaja i naravno od vrste ove bolesti, jer ima i galopirajucih gdje se bolest otkrije i sve zavrsi za 3, maksimalno 4 mjeseca.