Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiso nas jaran Mujo hecimu da se pozali kako mu cura ne uziva u sexu i da mu da savjet.Kaze hecim jaranu Muji,nađi crnca sa lepezom i nek ti maše dok udaraš.Naso Mujo crnca,dao mu lepezu i kaze maši jaro😂udara Mujo,Fata ni habera,dosadilo Muji sto Fata neuziva,kaze crncu,haj ti jaro udaraj,ja cu mahat.Udara crnac po Fati,ona skiči,stenje i uziva.Kaze Mujo crncu,pizdatimaterina vidis kako se maše😂😂😂
Mozda je hadunica.. yunferica ... Najprije ce biti grub sex.. 🎃🇧🇦
@RajaIzMahale7 .... Ujela Muju zmija za curac, počeo oticati i on poče jaukati i vikati Sulji da odmah telefonom zove doktora i pita za savjet. Tako Suljo nazva doktora i reće da je Muju ujela zmija ne navodeći gdje a ovaj mu dade savjet da mu odmah isisa ranu dok on ne dođe. Pita Mujo šta je doktor rekao a Suljo mu reće : Umri pizda ti materina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otekne od muke, kad joj uturim premalu belegiju!
Otekne i bude ko " BIG MAC"u mc donaldsu🤗😂🤣
Imam stroj nema ga na daleko...
Klix moderacija bi ozbiljno trebala razmisliti o ukidanju komentara na ovakve članke. Porazno je kakvi se sve komentari mogu pročitati.
Suhopicka
poslije mene svaka otekne
Otekne ona kad je bumbar ubode.
operi se dole
Ocekuju se komentari redovnih klix pacenika sa komentarima tipa 'ma nece im nista bit, samo im treba redovno zavlacit' i 'nije sapun da se trosi' . Ostajte zdravo.