Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad bi mogo sa njom na kafu
pouka price ako zelite posao---- smrsavite
vidis kako mi dade ideju, doduse malo kasno za mene ali buduce generacije to mogu praktikovat, dok studiraju udebljaju se (nemaju prijatelja) samo uce, zavrse fax sa najboljom ocjenom i kasnije smrsaju,steknu prijatelje ,etc xD
ČUJ DEBELIH KOMENTATORA ŠTO IM JE KRIVO JER NE MOGU SMRŠAT... DŽABALEBAROŠI JEDNI IDITE TRČITE... UFATILI SE ŠLAUFI AAAA ????
ONA JESTE PRIRODNO SMRŠAVILA, I DA, ONA IMA \"VIŠKA\" KOŽE... EVO OVDJE KLIP http://www.youtube.com/watch?v=By7f5scAb_c
Hajd ne raspravljajte se dzaba, cura ima visak, vidi joj se ispod kaisa ispupcenje....A ruke je vjerovatno doradio neko u fotosopu, ako bolje pogledate, vidi se da su mlohave!
nema 97, nego 73 (smršala je 97)
od besposlene ili nezaposlene?
liposukcijom se moze max 5kg skinuti j eb em te glupog
Sta hocete da kazete da ova na desnoj strani ima 97kg....... NEMOGUCEEEEEEEEEEE
AFERIM...
dobra!
normalno je da je morala odstraniti visak koze, nece valjda ostavit da se pokriva s time :) heheh i svaka joj cast!
u pravu je u tome sto koza ne moze tako brzo zatezati se i pratiti gubitak ovolike kolicine masti u tako kratkom vremenu.
a sto je to nemoguce majke ti,pa valjda se tako i dodje do prave kilaze putem pravilne ishrane i pravilnih vjezbi i upravo zbog pravilnih vjezbi koza joj je zategnuta i ako se vec odlucila na liposukciju koliko sam ja upucen i poslije toga moras da ides na vijezbanje da bi ti se koza zategnula.Zato ne dipr majke ti.