Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon više od dvije godine, sporazumno smo se rastali ja i djevojka. prvi dan 2009. baš super
Ja cu da pojacam dozu upotrebe narkotika,sve ide down u svijetu pa i ja da se prikljucim
Citajuci preporuke Mind-a ne mogu se oteti utisku da (osim Z.Komsica) za mentalnu higijenu nasih (minder) /chartetr) politicara i lidera - skrbe expertni timovi neuropsihijatara - i nikada se nije desilo da na bilo kojoj javnoj promociji u prvim redovima - rame uz rame - nismo vidjeli dezurne psihijatre.
Ja idem na dijetu zbog globalne recesije
hvala jasna, takođe i tebi puno sreće u Novoj godini!
Pa veliki broj odluka i jesu u duhu ovih preporučenih... Nisu sve odluke u duhu nečega radikalnog, nego smo svjesni da male promjene u navikama i djelovanju mogu nam donijeti puno Sretna Nova godina