Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ga briga za anketeto su gluposti
Ovi novinari se nesta hoce
neznam cemu sluze ovakve statistike.vrsta zanimanja kojim se neko bavi zasigurno nije uzrok nicijeg samoubistva.postoje drugi rizicni faktori a ovi navrojani su glupi.
Eto ja sam građevinski inženjer, ali mene država pazi da se ne ubijem, tako što mi ne daju da se zaposlim.
Ove medijatorke su po meni inace malo opicene i suicidne pa me i ne cudi sto brzo polijecu za porocima(duhan,alkohol i ono najgore) ali me zaista iznenadzuje za gradzevinare
kulturne radnice najizloženije riziku - a sta je sa nekulturnim radnicama, ne daju se one tako lako :)
A ja mislio da su najizlozeniji oni sa labilnim karakterom...
To su oni sto ih neko baci sa gradjevine, pa prijave kao samoubistvo. Gradjevinari su vesela raja. Za ove novinare nisam siguran...
@WhoIzYou tačno tako prevesela... Kad mi počnu od ranog sabaha u komšiluku raditi,kuckati i dozivati se raaaaamizeee, feeridee... Prije bih se ja ubila.. (:
Kulturniom radnicama uvesti BENEFICIRANI RADNI STAŽ, da se u penziju ide sa 15 godina !staža !