Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IIDEMOOOO: https://www.youtube.com/watch?v=A5LMF33_KDo
Propaganda duhanske mafije, pardon industrije.
Od dva zla, koje izabrati.
vec imamo elektricnu cigaretu, imamo elektricnu kitu, elektricno auto, kad ce elektricni mozak i inteligencija ? a da, imamo i to... kompjuteri i AI... uskoro haman svi postajemo elektricni !
Kad skontaš lakše je prestat pušit nego kontat je li zrdavija električna ili ona druga.. :D
hahhaha americki naucnici iz lobija malbora cionisti se finasiraju iz malbora i coca cole,nijedan cifut nepije coca colu niti njuhova djeca al krscanima prodaju i muslimanima kao suho zlato,ev sad ni elektricna cigareta nevlja bolji malboro,smanjio se dotok novca kako dalje ubijat palestinsku djecu.
a de mi reci zasto je coca cola cifutska?
ma neko provalio da coca cola finansira izrael, a nas narod uzima zdravo za gotovo sta god mu se plasira bez da ukljuci mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pokusajte pusiti kitu, jeftinije je, zdravije i prirodnije.
Jel' to znaš iz ličnog iskustva?
ja vec izabrao bez njih.................
Pametno bogami. ;-) Stigao sa odmora, nadam se da si se lijepo odmorio. Bar nisi morao zenu po komsiluku ganjat. hahahha :-)
:))....sto sreca pa komsija otisao na g.o,kad smo se mi vratili................