Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ova izjava je potpuno suprotna od izjave Prof. Doc. Jelene Karleuše i mnogobrojnih primarijusa na YouTubeu!!?? Kome sada vjerovati?
Naravno Facebook mamama, neispitanim internet izvorima, objavama na forumima. A stoljeca medicine i ostalih nauka treba pustit niz solju...
@redrox
google strucnjaci na aparatima.
pocinje kampanja! slijedeca vijest je da je izbila epidemija negdje blizu nas! pogledajte naslive zadnjih pet godina na klixu pa cete vidjeti istu matricu. prvo se objavi kako je dokazano da vakcine ne uzrokuju probleme, pa onda ide epidemija
http://nacija.hr/2015/05/28/dr-lucija-tomljenovic-ne-bih-cijepila-svoju-djecu/ Još veća znanstvenica dokazala suprotno! Zašto vjerovati jednoj a ne drugoj? Zašto se autizam javlja bas nakon cijepljenja ? Zašto ga nema kod djece koja nisu cjepljena? Zašto je sud u Americi dosudio odštetu roditeljima čija su djeca dobila autizam nakon cjepiva? Dokazano je da nije cjepivo suzbilo bolesti koliko veća higijena, bolji uvjeti života i bolja prehrana.
za sve one koij se kunu u struku samo bih vas podsjetila da je i Mengele bio doktor i imao formalno obrazovanje, iz medicine. To ga nije zaustavilo u experimentiranju na ljudima. Cjepiva su ista prica, testira ih se po Africi, po siromasnim zemljama i situacija je apsurdna. cjepiva preporucaju i prodaju kao sigurna upravo oni koji ih proizvode
@fbUser1567366700 Bravo!
Ono kad se zoveš Nirvana a prezivaš Pištoljević
Vakcinisati djecu obavezno.To samo ludjak moze da ne ucini za svoje dijete.Vakcine nemaju veze sa autizmom.Kao sto ni ova zena nema nikakve profesionalne reference da prica o tome.
Vakcine su spasile milijarde zivota u zadnjig 200 godina od kada su u vedene. Ja sam dobio ni sam ne znam koliko vakcina i ziv sam .
Ova puca na sve strane🔫
Od milijardu jel? Dosla si do te faze u zivotu da to mozes izjavljivati jer si vakcinisana
Što si se raspištoljila tim podacima Nirvana ?
Nirvana Pištoljević? Nirvana (prev. znač. nestajanje) Pištoljević? Nestajanje Pištoljević? Djevojko promjeni ime... Evo ja predlažem Bomba Rušić?
@BigDickFeynman Predlažem ti onako od srca da svoj nick si zabiješ tamo gdje nikada sunce ne sija opančaru...
Izmisljena NVO licnost. Nirvana Pistoljevic hahaha! Ekaterina Bjelodugmić joj zamjenica.
Sve to ok u zemljama zapada a sta cemo ovdje gdje ne mogu iskontrolisati uvoz hrane a ne kvalitet vakcine a da ne pricam kako bi mater prodali za pare a ne tudje dijete ...mi smo ovdje za eksperimente samo
Miolim vas da mi ovu rejc prevedete" biheviorizma ",ovo nikad do sada nisam cuo. (Udruženja za unapređenje obrazovanja i podrške djeci sa i bez teškoća u razvoju iz Sarajeva EDUS ) Direktorica! Ko finasira ova silna udruzenja?Izmisli udruzenje i postani direktor!
@Tiberiuss Ako si završio srednju školu, morao si čuti za biheviorizam. Ako nisi, onda si previše mlad da bilo šta komentarišeš.
tiberiuss Anglicizam, ako znas engleski, glagol behave, pa poveži.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim kada se nekome prestavi, mislice da tjera segu sa njim! NIRAVA+PISTOLJEVIC? Hahahhahahhahah, fakat je smjesno!
Apsolutno tacno. Vakcina samo moze biti okidac za autizam kao i mnogobrojne druge stvari, ali nikako uzrok. Dozano je da vakcina sadrzi jako malu kolicinu zive koja oragnizmu nikako ne moze nastetiti. Takodje je dokazano da jedno od 100.000 djece umre od posljedice vakcinisanja, a 1 od 500 djece (2 na 1000) umre zbog posljedice nevakcinisanja. Facebook mame slusajte doktore.
@Kokica11 očito nemaš problem ili nekoga ko ti je blizak pa tako pričaš. Mi koji imamo problem ne razmišljamo tako
@Kokica11 Daj link pa da pročitamo.