Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan nisam znao pržiti jaja, danas ne znam istiskati bubuljice, čovječe šta sve čovjek od amerikanaca može naučiti... :))))))
Vidi ba kol'ke su bube u SAD...
Ja sam citao da od drkanja izlazi sad da li je to istina?
meni ovo liči na čir.
mislim da je kod muškaraca sve do masturbiranja u pubertetu... rano zanimanje za svoje spolovilo mnoge probleme rješava... 😃😃
Ovaj Oz na sudu zbog laznih lijekova sto je reklamirao u emisiji i jos svakakvih gluposti sto je valjao...
Ovo nije čiba , ovo je tumor.
doktore oz imas puno dobrih savjeta samo ovaj mi se cini malo nelogican, mislim da je bolje istisnu nego busit iglom po kozi sto svakako ostavlja oziljak
zar neko ima ovoliki čviljak na tijelu, majko moja mila.
C C C koje otkriće ....
Dr. Mehmet carobnjak iz Oz_a , bajkicu cika Ahmo citaj mi bajkicu :)
Od drkanja izlaze bubuljice, jedva sam ih se kutariso. Moro sam počet jebavat
Od NEDrkanja su bobuljice. Da drkas izaslo bi ti na qrc a ne na celo
Znaci sto vise drkamo izlazice?
da mi je ovolika bubuljica lako bi je probijo. hoces ku*ac onu malu sitnu crvenu izmedju ociju probit necim. sta bi reko Seal na ovo? lik ima vise kratera na licu nego Norveska fjordova.
Neznaju ameri da je med dobar za akne, ali cuvajte se pcela kojih je sve manje..lijep pozdrav
Da dodam :) kombinacija meda i cimeta..
Jedeš ili mažeš?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zamisli sad kad naš svit uzme stare igle, malo ih pokvasi toplom vodom, pa se navali bosti.. pa mjesto bubuljice tetansu popuši.
Uhvati Narkoman zlatnu ribicu, a ribica mu kaže: "Pusti me molim te ispuniću ti 3 želje!" Narkoman razmišlja i prihvati. Narkoman: "Prva želja mi je da se svi Njemci presele u Ameriku." Ribica: "Želja ti je ispunjena" Narkoman: "Druga, da se svi Amerikanci presele u Njemacku!" Ribica: "Želja ti je ispunjena!" Narkoman: "A treća da se sve vrati kako je i bilo!" Ribica: "Dobro, ali kakva je svrha toga?" Narkoman: "LUDILO BRATE!!" :)))))
stavite tu opomenu u naslov, a ne ispod slika... nikad vise majonezu necu moci pogledati a da ne pomislim na ovo... mnogo zahvalan
Berserker, Hahahah, zašto mojanoza? Uopće na majonezu ne liči. :))))) Samo ti jedi i ne misli. :)))
nekako povezao sa veoma glupim vicem iz djetinstva koji dan danas nisam uspio izbaciti iz glave :(