Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god kaže da provede manje od sat dnevno na društvenim mrežama laže
Brate, nema vecih budala od onih sto svakodnevno scrollaju po socijalnim medijima. Samo pune dzepove ljudi koji su izmislili algoritme kako bi nas sto duze drzali pred ekranima pa makar i negativnim sadrzajem. Bolje uzet knjigu citat ili uciti raditi nesto korisno, vjezbat mozak ili tijelo, bilo sta. Blejanje u ekran citav dan jer propast po covjeka.
istina, vidim to po sebi. Jednom sam zaboravio twlwfon na nekom izletu, 4 dana bez telefona i bio sam kao nov.
Društvene mreže mogu da djeluju kao jedna vrsta opijata jer tu se mogu naći stvari koje nam prave određenu vrstu zadovoljstva (smiješno, zanimljivo itd.) ali ako se počne češće događati da tog zadovoljstva više nema a navika nas tjera da ipak previše vremena trošimo gledajući u taj ekran onda je to taj mali znak ovisnosti i potreba da se barem na jedno vrijeme posti od toga i pronađe neka druga zanimacija.