Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"takoekakoe"-Ja podržavam ove članke,jer bolje se sad upoznati s nečim i čuvati zdravlje koliko toliko, ali se slažem što si rekao da treba godišnje obaviti te sve preglede ali to mogu samo pojedinci s dubokim đepom jer za te preglede kod privatnika što si naveo treba ti skoro 1000 KM a u državnim ustanovama da to sve obaviš treba ti najmanje 2 godine kolike su liste čekanja,nažalost ali tako je.
A gdje nađe temu pobogu
Nema potrebe prepadati narod u ionako nenormalnoj zemlji.Treba ici bar 1 godisnje na pregled kompletne krvne slike,ultrazvuk abdomena,pregled i ultrazvuk srca,elem sve isprovjeravati a ne da ljudima nabijate pritisak