Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa od toga nisam imao,otišao sam doktoru za nešto deseto a dobio dijagnozu dijabetesa.Tako da nemaju ovi simptomi nikakve veze ni sa čim i zubi su mi potpuno zdravi.Lupate bezveze.
Dobro vas je bolan više, svaki dan traumirate ljude sa ovakvim člancima ne bi li uhvatili koji klik više. Te dijabetes, te moždani udar, te srčani udar, te ovo te ono. Kada ne bombardujete raju sa politikom onda ih ubijate sa ovim člancima.
Samo slano jedemo, tako u nas u fameliji , nekad baklavu za bajram samo, tako i rakiju samo bez šećera i sa šećerom nema problema