Za gubljenje kilograma
0
Ne trebaju vam dijete, samo opuštanje
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno da uz jogu i opustanje se moze smrsaviti,to i budala zna da nije tako. Moja je mama dobila 20kg.za pola godine u ratnim desavanjima zbog sikiracije.
Ma individualno je to, + geni igraju pravo puno ulogu. Pusenje takodje. I aktivnosti naravno. Znam ljude koji su se u ratu debljali od sekiracije, a nisu se sigurno prezderavali. Nije ovo nemoguca teza bioloski, ali je nemoguca jer je neizvodivo da te u danasnje vrijeme na poslu stres ne zdrma, sem ako nisi toliko neosjetljiv, ali samim tim vam onda dijeta vjerovatno i ne teba.
\"Dvogodišnje istraživanje pokazalo je da joga i meditacija pomažu u gubitku kilograma bolje nego tjelesna vježba i pravilna ishrana.\" Al\' u klincu. Koliko uneses = koliko izbacis + koliko sagoris. Nema carobne formule. Ne prezderavati se i aktivnost.