Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuu sad cu da pusim 2 kutije dnevno dede mi!! :)
Zdrav čovjek ima 1000 želja a bolestan samo jednu.. Potpora doktorima i znanstvenicima da uspiju izliječiti svakog čovjeka na svijetu iako sumnjam da je neke psihičke slučajeve s ovih prostora moguće izliječiti..
zdrav čovjek ima 1000 zelja, a bolestan samo jednu - da učestvuje na Grand Paradi
i ope Svabo izmisio.
Pogresno ste razumjeli ili je pogresno razumio onaj od koga ste prepisali. T celije nisu celije ubice. Celije ubice su NK celije (Natural Killer) kojih ima u svacijem organizmu, naravno imaju ih ukoliko im se tjela ne ulojave cevapima, sjedenjem, cigarama i alkoholom. Nista oni nisu otkrili sto vec nije postojalo.
Haj hairli da ga nađete
To ja slusam evo zadnjih 20 godina...
Svi se nadaju lijeku od smrti a ne misle sta bi bilo da smrti nema.
NOVA PREVARA !!!
Sad moze se desiti da ako su neki cirkusanti kao i mnogi prine njih da se sakriju u misju rupu ili se moze desiti da im avion "sleti" u okean ili ih nadju objesene na drvetu ako su zaista nesto pronasli.
bojim se da od toga nema nista bar za mog zivota