Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta naroda je zatupljeno danas. Da se malo obrazujete, znali bi da lijek za rak postoji već 30 godina. Davno su ga napravili samo nije dostupan javnosti. Dosta bivših cia-inih agenata je dalo izjavu da postoji lijek protiv raka i da su neki od njih izlječeni. Ukoliko vas zanima više pročitajte knjigu ili pogledajte nekoliko dokumentaraca od Davida ICke-a. legalizuj!
„Moje ime je Rick Simpson…ovdje sam da vam razotkrijem informacije o najljekovitijoj biljci poznatoj čovjeku – konoplji…Medicinska čuda uobičajena su pojava kada upotrebljavate lijek dobiven iz te specifične ljekovite biljke““Više od stoljeća, velike farmaceutske kuće diljem svijeta uskratile su ljudima lijek za rak i brojna druga medicinska stanja, a sve u interesu profita. \"
a da to jednostavno nije preradjeni limun?
ovo je ja mislim bilo proslog mjeseca clanak, mozda ne na sarajevo-x, ali mislim da je i kod vas bio. @IJKL sta time pokusavas reci?
Ublehasi