Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čemu takav komentar, melisa se šali na račun članka koji je besmislen i glup, nema potrebe da se vrijeđamo. zvučiš kao da si uvrijeđeni autor članka kojem je dosta podsmješljivih komentara.
nek izmisle za heroin i meth
kakav izum.....a kako natjerati ljude da uzmu tu injekciju, pa da opet potrose lovu na koku, ali samo bez ikakavog osjecaja..hahahahah....pa nije niko lud...ta je injekcija apsolutno ista kao i da neko odluci prestati uzimati bijelo...a vjerovatno je tako i jeftinije....
Cuj da se razvaljuje, a da ih ne pukne, nije niko lud da se vakcinise
da se igLaju
Tako ti Boga dragog, vrati se u osnovnu skolu, nauci se pisati i nauci se ponasanju.. deb\'\'\'\' morbidni
kacete izmislit vakcinu protiv kisle gl@@ve