Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici jedna mlada osoba drži flašu alkohola i liječi mamurluk. Ovo je poruka, ne slučajnost. Ne pijte. Alkohol uzima razum, drugi vam se smiju.
Više ti se smiju kad vjeruješ u leteće ćilime i aladina.
Više ti se smiju kad za novu godinu cugneš iz fola a probudiš se iskorištena kao opušak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Noćas pohodimo Beč. U klubu Albertina Passage smo VIP. DonnDamirEfendic je domaćin - iznajmio je cijeli klub. 1dis je došao u svom Ferrariju Spider 360. Ja sam se skromno pojavio u društvu 2 prijateljice iz Brazila u "dosadnoj" Hugo Boss toaleti. DamirEfendic je malo pretjerao, u klub je pozvao čak 100 influenserki ali im je oduzeo mobitele da se umjesto selfija posvete nama. Piće večeri je Chivas Regal uz lagani jazz dok govorim o zdravom životu, a iza ponoći brži ritmovi i seks.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
samo rasol....sve ovo sto navede ovaj nazovi prof. navede su gluposti
Samo tijelo nista mi ne znaci kraj banhofa takve mogu naci zelio sam da me stvarno voli da joj ljubav nije aerobik
Dandom protiv mamurluka.
Dva analgina i bokal vode pored kreveta ii spavaj. Onda se ustanes oko 18h i lagano se odvezes do Kule na corbu njegovu ako nisi u stanju sebi iz kese istresti onu paradajz i onda u nju malo ocata i bibera. Pa se vratis kuci i opet spavas :) S godinama mamurluk mi teze pada.
kulina corbica spasava svaki mamurluk :)
lijepo je pročitati savjete stručnjaka ....danke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je jednom davno reka moj stari kompa ispicutura...prika znas ono kada si teska mamurnjava eee onda si samo uzmi teglu kiselih krastavaca i popi onaj sok tamo...It's working for me :D
@aeiou Znate da cu bas probat ovaj vas recept :) p.s. Whiskey me ponekad zna izbit iz cipela hahahhaha :D
Mamurluk ćete pobijediti tako što se prvenstveno nećete naliti k'o životinja. Ako ipak insistirate na tome, onda je za vas mamurluk zapravo nagrada.
Zaboravili ste ono najbitnije, ustati uzeti abdest, klanjat sabah namaz i onako mamuran sjekirom zaklat prvo živo što vidiš da hoda, iskoristit kao kurban i podijelit komšijama. amin ⚜️⚜️⚜️
Najbolje se popravit.