Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom covjeku treba pozeliti srecu da sto pre dodje do kakvog lijeka da se spase. Ovo sto on prozivljava je strasno...samoizolacija od porodice, prijatelja i zivota uopste je psihicki tesko odrzivo.
Dobiješ na mostu, ali izgubiš na ćupriji 😉
"Zaista je uznemirujuće jer ne može da radi i održava svoju porodicu i osjećam kao da je sav teret pa na mene. Pošto se to često dešava i noću odlučili smo da spavamo u odvojenim krevetima što zna biti frustrirajuće jer želite osjetiti blizinu druge osobe i to nemate. Zaista mi nedostaje stari Dale i molim se da mi se vrati. Nadam se da će ljekari pronaći lijek za ovo stanje", rekla je supruga. Covjek sav sjeban a ona, kao klasicno zensko misli samo na sebe...
Prodajem belegije po potrebi i belegijam,vrsim edukacije za mladje bracne parove,cijena po satu,a moguc je i dogovor uz razmjenu materijalni dobara
Ma ima i gorih stvari, a i ti prijatelj koji ne razumiju i nisu bas neki.
Treba ga preporučiti u "Dog Trust" da ga "sterilišu"! Oni to dobro rade!
Kako nemoze raditi?Pa snimaj pornice ***ga ti....
Pa da se i ovakvo nesto moze desit covjeku, zivot mu je unisten kad ne moze da spava kraj svoje supruge onda je jasno koliko je ozbiljan problem.
Hecimi,izmisljajte lijek sto prije,spasite hudog cojka-insana.
nezgodno kako god okrenes...
Zamislite ovog na sahrani xD
hahahhahahahahhhaahhahahahhhahhahahah ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Mrs stuho dabogda svrsavala gdje god se nasla.Pa i u vjerskim objektima i pored clanova porodice.Grozoto jedna.
Rodny jesi to ti?:D
SVAŠTA U BOŽIJOJ BAŠČI.....