Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrecu borovnica za mog Bakira..
Malo je vreca 😂😂😂😂
Samo da dodam da je borovnica i izuzetno dobra za oci.👀 al ipak nemojte da crtate obrve 😅😅😅
hahahahahahahaaha ludice kako me nasmija... ;-))) Hvala
@smiling Hejjjj 😀, eh nema na cemu bas mi je drago da si se nasmijala. Moramo se i smijati i zezati, ne samo kritikovati 😂😂😂. Mada sam ipak malo i kritikovala ove sto crtaju obrve 😂😂😂.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
aha sad je meni jasno
Pa sto ih svakodnevno ne servirate u restoranima gdje jedu politicari.Mislim da bi opet i to bilo ne ucinkovito jer vise od pola tih likova boluje od autotizma a i mnogi su skloni debilnosti pogotovu ovi nacionalisti.
bosancu to nije ni od kakve koristi! phh
kao mali smo uvijek znali da su borovnice jako dobre, narocito u komsije Zuhdije :)
Member Barries :DD
ajmo SDA... tri puta po saku
--- borovnica dokazano povećava inteligenciju Nemojte izostavljati i da u MENSinoj listi najinteligentijih ljudi svih vremena svih prvih 100 mjesta zauzimaju PROIZVOĐAČI BOROVNICE !
ee kod starijih ljudi.. za mene nema spasa :)
Skroman si😂😂😂
@kiki hahah da, bezveze se ponadao.. kad ono piše između 65 i 77 godina 😭😪
PRIKAŽI ODGOVORE (5)