Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su triggeri da zapalim, buđenje, kafa, cuganje, stres, kad krenem na trening, kad zavrsim trening, kad jedem, kad gledam tekmu, poslije sexa, kad cekam gradski prijevoz pola sata, pa i sat, kad vidim da je i dalje SDA na vlasti i tako dalje i tako dalje. Kad se riješim svih ovih triggera prestat cu!
Hahaha opisa i mene
Prije 10 godina sam rekao neću više nikad i od tada više nikad nisam rekao neću više nikad.
Pusite racku umjesto cigare
Fulili su da ostave ono 'sponzorisani clanak' :)
Zašto bi prestao
Nicorete sprej je tito
Sve je ok u vezi sa pušenjem,da je nezdravo,da dim smrdi i truje lagano i pušača i one u njegovoj blizini,šta znam karcinomi ovi i oni,sve poštujem,ali barem ja koji sam strastveni,ostrašćeni pušač i to višedecenijski,pušim minimalno 2,3 kutije cigareta, svaki put kada zapalim cigaretu osjećam se baš ono što bi rekli cool,niti na um mi ne pada da se odreknem tog poroka.
Jos jedna reklama za elektricne cigarete. Klix sve nize i nize pada.
Pusio 10 godina, pa prestao tri pa opet se propusio 2 godine i evo opet ne pusim nekih 5 mjeseci. Samo popio kafu i rekao dosta. Najbolji nacin prestani odmah, i ucijeni sam sebe da je ne smijes vise zapalit. Cvrst karakter je jedini lijek, jer ljudi se skinu sa heroina da ne mozes ti sa cigare
"Ja ću šušiti dok ne crkenm!" Ako neko proba da me spriječi doći će do fizičkog obračuna... hahah Volim je zapaliti i uzivam u svakoj cigari, ovi sto ne puse ne znaju sta propostaju u zivotu! Umrijecemo svi prije ili kasnije, makar zivi lijepo i uzivaj dokad ti je propisano! :D
@Gazda94 Uh, fuj, propustam da smrdim, da iskasljavam slajm svako utro, da trujem sve oko sebe, da imam skracen zivotni vijek i kvalitet zivota, bore, sivu kozu, da dajem novac firmama koje iskoristavaju jeftinu radnu snagu, fuj, fuj...
apsolutno netacno.nikotinske zamjene su kao da se skidas s igle flasterima s heroinom. unosis u organizam ono sto iz njega pokusavas izbaciti. pusio sam tri kutije dnevno, kad sam odlucio da vise nisam pusac, nisam vise bio pusac. vrlo blaga fizicka kriza se pojavljivala prvi mjesec na ne vise od minut.
Heh Slabo si ti pusio onda😁 Ja sam se tresao sav prvih 15 dana Nisam mogao spavati, hiperventilirao , mantanje itd...
Mene je osobno strah one narodne koja kaze : Sa svim sto prestanes imas sansu poceti ponovo ali kad jednom prestanes sa seksom neces vise pocinjati.
Ja sam pusio. Ne previse. Kutiju dnevno. I jednom ispusim cigaru,prvu iz kutije, plavi walter, i gledam, kontam i zguzvam i kutiju i mali crni Bic upaljac i nabijem ih ljevicom 15 metara... To je bilo davno ljeto 2008. godine
Pušio sam to zlo 25 god... Tri kutije!!! hvala Bogu vise ne evo već dvije godine..samo čvrsta volja, ali da he bilo krize, jeste..prava droga..
Ja sam kutiju samo zguzvao i bacio je, i rekao vise ne pusim...i to je bilo to, evo vec 2 godine ne dimim..