Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i u debljanju!!!!
Nije mozak nego cinjenica da je tesko uteci milimetar od vlastite guzice, tj. taj milimetar ne cesto "jaci od volje i moza"....kajmakali, saftali, umocali, šecerli, fastfood, nekretanje, vecernje prezderavanje i usput kroz sve to zasali ti i sam mozak.
Pa mozak je svemu prepreka ako ga ne koristiš, a Bože dragi svaka čast na istraživanju odo da izvadim mozak i biću odma lakši kilu i po.
Ne rodace, nego misli
--- mozak najveća prepreka mršavljenju TO u BiH naprosto nije tačno ! Imate vi sreće što se DIlfaš nije odlučio na STEZANJE KAIŠA, a nije stegnuo jer nije bilo akciza pa nije bilo stani pani do izbora 2018 !! A vi da imate mozga ne biste glasali vako kako glasate 27 godina ! ZA setanje i stegovne mjere kod Čovića !
Tacnije to su Emocije! Neki ljudi jedu previse ne zato sto su gladni, nego sto ih to cini sretnim..Hrana ih usrecuje..Treba naci drugi izvor srece..
Ne možeš smršat ako ti je debela glOva.
Seks je br1 za mrsavljenje... Znaci ako riba hoce dobro tijelo i vitak struk mora da bude max.aktivna :))) A ne da se izvali kao klada...Rad,rad i samo rad!
@HastaSiempre Nema...Ukljuci dobru predigru.Posto masne naslage spadaju tek poslije 20 min jbg
@HastaSiempre Nisam peder da ti ja dam guzice :))) Sta znam...Potrudi se jbg.
Islam je najveca prepreka nauci, istrazivanju i modernizaciji. http://i.imgur.com/8GfLaCS.jpg
najveca prepreka čovječnosti je fašizam tj nacizam , rasizam i religiozna netrpeljivost. jer su se ratovi vodili i najveće ljudske žrtve pale u to ime, nikakav drugi razlog otkako covjek postoji.
@Federalac2000b Nije istina, to su izgovori. Svi ratovi su se vodili zbog bogatstva, samo što su zamaskirani nacizmom, fašizmom i religioznom netrepeljivošću.