Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kako pijem đumbir bolja mi je probava, ne pamtim kada sam bio prehlađen, bolja mi je cirkulacija pa mi nije više hladno nogama i rukama, ah da, i žena mi se vratila :)
caj od djumbira sa medom i limunom, nema dalje sto se tice cajeva
@manager1977 probacu, hvala !
Kreno isto napisat..kad pogleda komentare.. da se ne ponavljam..predivan caj!!! :)
čim je ljiljan mora biti dobro :D
Nije nam priroda dala nego Allah uzviseni. Klixovci ... Skontajte
Da li je neko prob'o lan I kefir?
Djumbir, med i limun - dobitna kombinacija :)
Istina
Korisno :) Od danas pijem čaj od đumbira
Mora da je neko posadio milijardu plantaža đumbira pa sad kroz reklamu priprema prostor. za prodaju.Isto ko ptičija gripaNe ide prodaja teletine pa udri po piletini i obratno .
Bosnalijek na aparatima
Čudi me da su linkali studiju, inače novinari to ne rade. Radi se o studiji na MIŠEVIMA. Dakle jedna od početnih studija. I NIGDJE u studiji ne piše da je bolje od kemoterapije.
Daj Bože da se pronađe lijek i to što prije.. Kemoterapije su trenutno nužno zlo..
Pitanje je dana kada će farmaceuti modificirati i taj dzumbir i od njega napraviti nešto što će stetiti
U njemu će iz čase piće ĐUMBIROM začinjeno piti, sa izvora u Dženetu, koji će se Selsebil zvat” (Kur’an, El-Insan-Ed-Dehr, 17-18)
Zasto allah jedino spominje tropsko voce i povrce? ;) zasto nikad nije spomeno sljivu, jabuku..orah..nego samo ono sto je bilo u muhamedovom vidokrugu? ;)))
djumbir je blagoslovljena biljka koja se spominje u Kur'anu :)
tako je,svaka bolest ima travu koja je može izljačiti,tako piše
To neko uvezao 5 šlepera đumbira