Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slučaj hikikomorija je rijedak u siromašnim porodicama, tako da je vecina bh gradjana rahat, al zato kod nas pate politicari, samo se oni zatvore u fotelju il neki A8 il Q7
Ja patim od Kliksomorija :D
Sumnjam da te je višak inteligencije doveo u tu fazu.
evo neznam bogumi
Lol, ja bih volio da imam para da mogu mjesecima ostati kod kuce igrajuci igrice:) Otkud ovim Japancima kesh toliki.
Problem : nedostatak sexa. Solucija : sex
bravo.
E svašta!
hhahaha
Ja uveo internet prije 3-4 godine, ovaj ADSL lopovski od Bejha Telekoma (citaj lopova), a oni vec pate 30 godina od poremecaja. E moji kinezi i e moja Bosno!!
Mogu oni kad imaju brz internet, dok mi otvori stranicu hocu povilenit
Ovako će Dodik, kad mu propadne referendum.
I ja sam imao nešto slično. Po cijelu noć i cijeli dan sam gledao pornjavu na internetu i masturbirao. I tako mjesecima. Onda sam shvatio da sve to mogu imati u stvarnosti i izlječio sam se.
"Kazao je kako je u svojoj karijeri vidio izuzetno teških slučajeva gdje su neki muškarci u 50-im godinama, a iz sobe nisu izašli skoro 30 godina." eki u Japanu bio internet prije 30 godina
ovo je dokaz koliko su bosanski fakulteti opasni za zdravlje
"Milioni Japanaca pate od Hikikomorija..." "Pretpostavlja se da ih od ovog poremećaja pati skoro milion..." e da izvineš i novinara i... pa imal igdje da članci nisu avaz-style, svi se spuštaju na avazov nivo.
Budale
"Onishi misli kako je okidač za izazivanje ovog stanja bio incident koji se dogodio u osnovnoj školi kada ga nisu izabrali za predsjednika razreda." Ne socijalni, vec prevashodno mentalni poremecaj.