Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo me zurim. Kad ne znate uzivati u zivotu te mislite da cete biti sretni s novcem ili karijerom, onda ne zasluzujete ni da zivite... dobar sroceno cestitam
EJ, ljudi pozurite!!! ja se ispati s ovim gradivom silnim...a sto se tice red bulla...samo sam jednom popila i toliko mi je pozlilo, pritisak mi skocio-katastrofa! meni definitivno treba ovaj pripravak!
akademik je i u najgorem i najboljem slucaju u pravu :)
Donirajte kutiju ovoga Brankoviću, nek se čovjek napokon sjeti kako je kupio stan. Ovako se sad ne sjeća kako je to uradio, ali zna da je bilo legalno.
haj hocemo ovo donirati nasim politicarima pred izbore???
B vitamin complex pomaze kada si nervozan i stoga se preporucuje raznim sefovim i biznismenima a takodjer i kada spremas ispite. Takodje slican tekst ovome je bio kada su tvrdili da cokolada narucito crno pomaze memoriji. Sretno studentima gurajte do kraja isplati se.
haman opet spresovase brzooo da potamane sto vise budala, s istim sredstvima kojim su tamanili debele, hiperaktivnu djecu, pa cak i sopstvene pilote...sram ih bilo!
hocemo tablete!!! sjeba se vamo s ucenjem
Pothitno su mi potrebne!!! Dakle, pozurite!!!!
provjeren info, tablete nemaju efekta na bosnje, jer djeluju na mozak :)
jaooooo pa stace nam streberi raditi ak to uzmu
dobrovoljno se prijavljujem za testiranje
gotovi ste kad vas maznem. tj. vi mene. bolje vam je okanite me se, uzmite nesto prirodno, lsd.
Ja imam nizak pritisak a i prirodno sam glup momak. Jedva cekam da dodje ovde kod nas da i ja nesto skontam a ne ovako, neam blage
Evo me zurim. Kad ne znate uzivati u zivotu te mislite da cete biti sretni s novcem ili karijerom, onda ne zasluzujete ni da zivite...