Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj Boze nikome.
Prije sam uvijek konto, joj ovih debelih amera, sta im je. Ali kad skontas da su prisiljeni da rade po 10 sati, putuju najmanje 2-3 sata dnevno, i kuci mogu samo da jedu i onda u krevet. Mislite li da ce neko od njih kuhat? Taman posla, imaju vremena i snage samo za junk food. I kaze lose u Bosni. Jest lose, ali opet imamo vise vremena za zivot od njih. (Znam da je mexikanac u pitanju, al nea veze)
@Jupii - Pa dobro, i to stoji.
Rodjo, izdrzi do Kurban Bajrama, a onda ces da ides/odes k'o halva!
Mozda sam preradikalan, ali po meni ovo treba odstrijelit. Odrasto si covjek i vidi u kakvo si se stanje doveo. Upropastio svoj zivot i posto ogroman teret onim koji ga moraju izdrzavat. Sto mora mucit sve oko sebe? Kad ce skonat jednom i rec jebiga dosta je, imam barem malo srama i dostojanstva? Da ga ima imalo, vec bi do sad sebi prosuo mozak, ako vec ne moze da smrsa. Nista nije gore od toga kad je svrha tvog zivota da budes teret sebi i svima oko tebe.
Nije da je fino bit alkoholicar il narkoman, ali oni barem mogu o sebi, pri sebi. A sta je s ovim? Ako je toliko mentalno preslab da ne moze da jede za 2 covjeka (vec mora za 7!?) sto se onda ne ubije? Jer ocito nije u stanju da bude normalna osoba. Nije sposoban za zivot. On nista ne moze sam radit. Ni radit, kuhat, zaradjivat, kupovat... nista. Da te pitam, bil mu ti svaki dan prala dupe i cistila 6kg govana ispod njega, jer znas da ne moze sam? Bil ga trpila dozivotno il metak u potiljak?
@BloodyMary Slazem se ja s tim. Ne treba nikog otpisivat na prvi znak problema. Al ovaj od 600kg sto ima 33 godine... kolko je on sansi do sad imao? Nije mu se ovo desilo prosle sedmice. Ja samo pitam gdje je granica? Po meni, on je davno preso granicu. Ja ga ne bi toleriso jer eto vidis kako je iskoristio te "sanse" do sad.
Iskreno, i nemam previse saosecanja sa ovakvim slucajevima. Doticni je pripadnik vrste koja jurisa ka zvezdama, a nije bio u stanju da se kontrolise ni u situaciji do koje se ni najobicnija zivotinja nikada ne bi dovela.
Hoće on da pravi osmice po topi, eto mu sad .
Zalosno al gotov je on.
noz, jaro kako je gruhati u sebe tone nutele, sad flexericu u ruke I glodji
Zavrsila se faza mase, do ljeta se treba isklesati pa se baca na fazu definicije. Treba skinuti salo, a misice zadrzati. Mada, masa je mama!
Jedite i pijte, al ne pretjerujte!
Doktor ko njegova ruka... 😷
Ebo budale koje se zapuste ovoliko
Kako ljudi nemaju granica. Hajd' debljati se do nekog stepena ali sto je mnogo, mnogo je. Ili ako je u pitanju bolest, zasto ne potraze pomoc prije?!
pod mač bato :) uzas
njemu treba prvo dobra psihoterapija pa ako da rezultate onda razmisljati o nozu. ne izlagati uzaludnom stresu doktore i njega i ostale