Mozda sam preradikalan, ali po meni ovo treba odstrijelit. Odrasto si covjek i vidi u kakvo si se stanje doveo. Upropastio svoj zivot i posto ogroman teret onim koji ga moraju izdrzavat. Sto mora mucit sve oko sebe? Kad ce skonat jednom i rec jebiga dosta je, imam barem malo srama i dostojanstva? Da ga ima imalo, vec bi do sad sebi prosuo mozak, ako vec ne moze da smrsa. Nista nije gore od toga kad je svrha tvog zivota da budes teret sebi i svima oko tebe.
Nije da je fino bit alkoholicar il narkoman, ali oni barem mogu o sebi, pri sebi. A sta je s ovim? Ako je toliko mentalno preslab da ne moze da jede za 2 covjeka (vec mora za 7!?) sto se onda ne ubije? Jer ocito nije u stanju da bude normalna osoba. Nije sposoban za zivot. On nista ne moze sam radit. Ni radit, kuhat, zaradjivat, kupovat... nista. Da te pitam, bil mu ti svaki dan prala dupe i cistila 6kg govana ispod njega, jer znas da ne moze sam? Bil ga trpila dozivotno il metak u potiljak?
@BloodyMary Slazem se ja s tim. Ne treba nikog otpisivat na prvi znak problema. Al ovaj od 600kg sto ima 33 godine... kolko je on sansi do sad imao? Nije mu se ovo desilo prosle sedmice. Ja samo pitam gdje je granica? Po meni, on je davno preso granicu. Ja ga ne bi toleriso jer eto vidis kako je iskoristio te "sanse" do sad.
Prikaži sve komentare (53)