Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sebicno niko se ne pita kakav ce zivot imati dijete i dali cce roditelji docekati da bude desetogodisnjak
sebično
Bolje i ovo nego pederluk ..
Evo stavi peder minus😀pa može li išta bez vas ??
Je li njoj iko rekao kolika je mogućnost bila da joj dijete oboli od neke genetske bolešture, svako preko 40 treba dobro da pazi. Zar vam je bit donijeti dijete na ovaj svijet koje će da se pati. Pretpostavljam da gospođa nije sačuvala jajne ćelije, kada nije bilo rizika, ipak našla se kotiti u 62, a na ovom svijetu ima 7+ milijardi ljudi, mogla neku bebu usrećiti i sa svojim staronjom je usvojiti.
Interesantno je kako su homoseksualci uvijek najveći kritičari ovakvih stvari. Samo kažem.
@tvrdokornamrlja ja ne znam koga ti ovdje vidiš kao homoseksualnu osobu, ali svejedno, to je tvoj problem ako vidiš nekoga od LGBT populacije kao bolesnu, psihologija i biologija su na mojoj strani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...sad dijete ima i majku i baku, a sa 10 godina i prabaku..