Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da znamo gledati malo u budućnost, odmah bi legalizirali marihuanu. Ali mi ćemo čekati da to urade Slovenija, pa Crna Gora, pa Hrvatska, pa Makedonija, pa ćemo onda tražiti odobrenje od Srbije i Kosova da to uradimo. Bićemo zadnji, a drugi će dotada okrenuti velike pare.
upravo to, da ima pametnih da omah dekriminalizuju ganđu, zaradili bi u prvoj godini milijardu bez ikakvih problema
pa slovenija je to vec uradila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nam legalizuju Marihuanu u roku od 7 dana propali bi dileri , drzava bi zaradila u 7 dana dovoljno da pokrije cijeli autoput kroz BiH .
Poslije heroina najgora droga koja postoji... Neofirno ti uništava i tijelo i duh a dok to skontaš ugl već bude kasno
Samo u varta drzavi nepismena vlast drzi monopol nad drogom,sto bi je legalizovalu kad je policija moze dilati. Pljuc
Ma ja toliko dugo pusim granje da Sam Izgubio pojao da je ustvari ilegalna.. Rolam buxnu sita pa se pitam dali gresim.. Ne pitaj me nista kilo granja lesim..
Vi koji kukate zbog (ne)legalizacije, ne morate se brinuti. Doci ce i to. Ne zbog vas, jer im vas je zao. Cilj je da se sto vise ljudi navuce na to, pa ce onda drzava staviti sapu, pa cete vidjeti poreza i akcize, tako da cete zaliti sto je legalizovana. Slicno vam je i sa cigaretama. Ko fol, zbog mojeg zdravlja oni meni naplacuju visoku cijenu, a pusenje je bilo cak popularno i reklamirano. Minirajte tvornice i spasili ste covjecanstvo kad vam je toliko stalo do mene.
Mi cekamo ocito da nam se samo legalizuje.
Pa koje ti rjesenje u kompletnoj situaciji predlazes?
viva la mariuana
Ko kaze da kod nas nije legalna ? :)
kako bi u bih svi bili nasmijani i veseli....
hahahahaha štas' to napisala hahahahaha
moram probati....
" Aktivisti u Tajlandu nadaju se da će odluka parlamenta biti uvod u legalizovanje marihune i u rekreativne svrhe." - Ovi idioti su razlog zašto se marihuana ne legalizuje u medicinske svrhe u većini država. Treba brate i morfijum legalizovat rekreativno, nek se rokaju ljudi... kakvi bolesnici.
@SanChy123 Da, sebi se rokaju, pa onda tako narokani sjedaju u vozila i gaze ljude po cesti. Također sebi narokani kad nemaju novce da kupe supstance, kradu i obijaju sve što stignu kako bi nabavili potrebne opijate. I onda kažeš sebi se rokaju... e neznalico jedna.
svaka čast za tajland.... BiH je fakat jedna zatucana, primitivna, seljačka, kriminalna država u kojoj nema prosperiteta
pa dobro sad zatucana mozda, ako primitivnost smatras zato sto se ne odobrava legalizovanje droga, pedera i tako tih stvari onda ne znam
@realan123 glup si seljoberu zatucani,idi nosi stranacku zastavu